De Duurzame subsidieaanpak

SubVice, creatieve subsidie-adviseurs, staat voor professioneel subsidie-advies en -ondersteuning op maat. Uitgangspunt bij onze diensten is een gedegen inventarisatie van de werkzaamheden, projecten en activiteiten van onze relaties. Op basis van onze kennis en ervaring relateren wij de verkregen informatie aan de verschillende subsidiemogelijkheden voor u en uw klanten. Hierbij kijken we naar subsidies op regionaal, nationaal en internationaal niveau.

SubVice zorgt ervoor dat alle kansen optimaal worden benut. Het is van belang uw project te begrijpen, zodat er mogelijk uit onverwachte hoek alsnog subsidie kan worden verkregen. Dat is voor u de creatieve meerwaarde van SubVice!

Tijdens de opdracht denken wij op creatieve wijze mee aan vormgeving en invulling van de werkzaamheden om te komen tot één of meerdere kansrijke subsidie-aanvragen. Doelstelling hierbij is om optimaal te profiteren van de verschillende subsidiemogelijkheden.

SubVice adviseert en ondersteunt ondernemers en organisaties bij complete subsidietrajecten. Hierbij onderscheiden wij verschillende fasen: signaleren, opstellen en beheren. In alle fasen speelt informatie een essenti?le rol.

Het aanvragen van subsidie heeft altijd een risico in zich: de aanvraag kan immers worden afgewezen. Een 100% garantie op succes kan niemand geven. Daarom verricht SubVice haar werkzaamheden op basis van een succesafhankelijke vergoeding: Pas als er succes is, dan is een vergoeding verschuldigd.

Wilt u op de hoogte blijven van de subsidie-ontwikkelingen? Ga naar onze Linkedin-groep.

Waarom lid van De Duurzame Tafel?

MKB-ondernemingen maken nog steeds geen optimaal gebruik van de legio subsidiemogelijkheden die de overheid hen biedt. Ondernemers hebben niet de tijd om naast de dagelijkse bedrijfsvoering de droge staatspublicaties dagelijks bij te houden en zich te verdiepen in de regelingen, laat staan de tijd om het hele subsidietraject op te starten en te co?rdineren.

Duurzaamheid staat bij de overheid ook hoog op haar agenda en zij heeft daarom zowel op nationaal als regionaal niveau verschillende subsidieregelingen geformuleerd om ondernemers te stimuleren en te belonen duurzaam te ondernemen.

SubVice wil leden van De Duurzame Tafel niet alleen bewust maken van de subsidiemogelijkheden die voor hen interessant zijn, maar desgewenst ook adviseren en begeleiden om deze alternatieve middelen ook daadwerkelijk binnen te halen.

Contactgegevens

SubVice BV
Brooksplein 3
7627 LZ Bornerbroek

Postbus 636
7600 AP Almelo

Telefoon (0546) 85 18 51

Internet + sociale media

Contactpersoon

Dave Beker

E-mail beker@subvice.nl
Telefoon (0546) 85 18 51
Mobiel (06) 53 96 92 07
 

Wij maken elkaar duurzaam

De Duurzame Tafel is een vereniging voor ondernemers en bestuurders die op een pragmatische manier willen leren over duurzaamheid. Door het organiseren van Tafelbijeenkomsten maken de leden ‘elkaar’ duurzaam: nieuwe inzichten, nieuwe denkkaders.
Meer over De Duurzame Tafel

Tafelnieuws

Meld je hier met je e-mailadres aan voor de nieuwsbrief van De Duurzame Tafel!

Lidmaatschap

Lid worden? In 2016 ben je al lid voor minder dan 1 euro per dag, 360 euro per jaar!