Logo De Duurzame Tafel
← Ledenoverzicht

ReadyforLiving

ReadyforLiving is een jonge bouw- en ontwikkelingsmaatschappij. ReadyforLiving bouwt kant-en-klare woningen waar alle afwerking, naar smaak van de koper, onderdeel is van de verkoopprijs. "Hierdoor is ook de afwerking, zoals een luxe vloer en keuken, volledig hypothecair financierbaar", zegt Bas Verkerk, algemeen directeur van ReadyforLiving. "Met deze aanpak zijn wij in korte tijd gegroeid tot een bouwer en ontwikkelaar die 150 tot 200 grondgebonden nieuwbouwwoningen per jaar bouwt."
 

Volledig ontzorgen, volledig financierbaar

"Wij ontzorgen de koper volledig. In onze showroom kan men een luxe hoogglans keuken, badkamer met royale tegels en sanitair van Villeroy & Boch en een prachtige vloer uitzoeken. De wanden worden glad of met een kleine korrel afgewerkt. Niet klussen, direct wonen!", zegt Verkerk. "Alles is klaar bij de sleuteloverdracht. Het ontzorgen gaat zelfs zo ver dat de ReadyforLiving-klusjesman nog een halve dag langskomt om je schilderijen, gordijnen en lampen op te hangen! Het grote verschil met andere ontwikkelaars is de keuzevrijheid voor de koper en het directe en persoonlijke contact. Wij hebben het volledige proces: ontwikkelen, kopersbegeleiding, bouwen, afbouwen en aftersales in één hand."
 

Conceptwoning met partners

Voor hun rijwoningen, twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen ontwikkelde ReadyforLiving een conceptwoning onder de naam ‘Living In-concept’.  De conceptwoning is een vorm van ketenintegratie. Verkerk: "Allerlei tussenhandel hebben wij er tussenuit geknipt. Hierdoor bieden we hoge kwaliteit voor een scherpe prijs."
 

Already duurzaam

"Doordat wij de verschillende woningen volledig hebben uitontwikkeld kunnen wij bijvoorbeeld de installaties al pre-fabriceren. Duurzaam, want minder bewegingen op de bouwplaats en minder verlies van materialen", aldus Bas Verkerk. ReadyforLiving maakt gebruik van A-merk voorkeursleveranciers zoals Hansgrohe kranen en Svedex binnendeuren en is daarmee verzekerd van de hoogste duurzaamheidseisen. "Om de omgeving en het milieu te ontzorgen maken we gebruik van Smart Building Logistics waardoor de vrachtwagens perfect zijn geladen zijn." Groei zoekt ReadyforLiving nog in de bouw van nul-op-de-meter woningen, waarmee men binnenkort met een eerste project start. 
 

Readyfor… lokaal!

ReadyforLiving is ook ‘sociaal duurzaam’ door het betrekken van lokale toeleveranciers en ‘esthetisch duurzaam’ door het toepassen van lokale kenmerken in de architectuur. Verkerk: "Onze huizen zijn technisch hetzelfde maar zien er heel anders uit in Lemmer, Blokzijl, Lelystad of Almere…". 

ReadyforLiving zoekt kavels in heel Nederland voor 4-100 duurzame woningen.

Waarom lid van De Duurzame Tafel?

Onze conceptwoning geeft de mogelijkheid om het principe nul-op-de-meter te verbeteren. Graag sparren wij met andere leden van De Duurzame Tafel over het duurzamer maken van de huizen van ReadyforLiving: in materiaal en in gebruik. Juist de breedheid van leden aan De Tafel staat garant voor nieuwe inzichten.’

Contactgegevens

ReadyforLiving
IJburglaan 835
1087 CL Amsterdam

Telefoon (020) 235 88 00

Contactpersoon

Bas Verkerk

E-mail bas.verkerk@readyforliving.nl
Telefoon (020) 235 88 00
Bas is algemeen directeur bij ReadyforLiving.

Wij maken elkaar duurzaam

De Duurzame Tafel is een vereniging voor ondernemers en bestuurders die op een pragmatische manier willen leren over duurzaamheid. Door het organiseren van Tafelbijeenkomsten maken de leden ‘elkaar’ duurzaam: nieuwe inzichten, nieuwe denkkaders.
Meer over De Duurzame Tafel

Tafelnieuws

Meld je hier met je e-mailadres aan voor de nieuwsbrief van De Duurzame Tafel!

Lidmaatschap

Lid worden? In 2016 ben je al lid voor minder dan 1 euro per dag, 360 euro per jaar!