Logo De Duurzame Tafel
← Ledenoverzicht

For Conference Audio, Web- en Video ConferencingFor Conference is de specialist op het gebied van communicatie op afstand. Vele beursgenoteerde, nationale,en internationale bedrijven, profit- en non-profitorganisaties, overheidsinstanties, onderwijsinstellingen, en zorginstellingen maken gebruik van onze services voor telefonisch vergaderen, web conferencing en videoconferencing. 


Wij optimaliseren de interne en externe communicatie, consultatie-, vergader- en overlegstructuren en het delen van kennis, met als doel op een effectieve manier een bijdrage te leveren aan de effectiviteit van onze klanten. Dankzij de verschillende producten en diensten in ons portfolio kan snel en effectief worden gecommuniceerd en wordt effectief met de beschikbare tijd omgegaan. Kennis en informatie wordt eenvoudiger met elkaar gedeeld, waardoor efficiënter beslissingen kunnen worden genomen.

Waarom lid van De Duurzame Tafel?

For Conference biedt nieuwe manieren van communiceren. Niet als vervanging, maar als aanvulling op de bestaande communicatiemogelijkheden om efficiënter en effectiever met onze tijd om te gaan. Op een concrete en tastbare manier wordt een bijdrage geleverd aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en deze kennis delen wij graag.

Contactgegevens

For Conference Audio, Web- en Video Conferencing
W. Dreesweg 6a
1314 VB Almere

Telefoon +31 36 767 02 90
Fax +31 36 767 02 99

Contactpersonen

Timo Bleeker

E-mail timo.bleeker@forconference.nl
Telefoon (036) 767 02 90
Mobiel (06) 13 13 36 36

Marc van Grieken

E-mail marc.vangrieken@forconference.nl
Telefoon (036) 767 02 90
Mobiel (06) 47 26 06 89
Timo is directeur-eigenaar van For Conference. Marc is verantwoordelijk voor Sales & Marketing en Business Development binnen For Conference.

Wij maken elkaar duurzaam

De Duurzame Tafel is een vereniging voor ondernemers en bestuurders die op een pragmatische manier willen leren over duurzaamheid. Door het organiseren van Tafelbijeenkomsten maken de leden ‘elkaar’ duurzaam: nieuwe inzichten, nieuwe denkkaders.
Meer over De Duurzame Tafel

Tafelnieuws

Meld je hier met je e-mailadres aan voor de nieuwsbrief van De Duurzame Tafel!

Lidmaatschap

Lid worden? In 2016 ben je al lid voor minder dan 1 euro per dag, 360 euro per jaar!