Logo De Duurzame Tafel
← Ledenoverzicht

IntenseWines

'Intense Wines; made with Passion, Powered by Nature'

Intense Wines is opgericht in 2008 door Janneke Rutten. Sinds de oprichting zijn de basiswaarden van Intense Wines gebaseerd op de handel in wijnen die met passie en respect voor natuur gemaakt zijn. Door de achtergrond van Janneke (een studie Agrarische handel en marketing en een masterdegree International Business & Management) zijn er binnen Intense Wines ook vele innovatieve concepten ontwikkeld gebaseerd op duurzame grondslagen. 
 

Missie

Een handelsplatform bieden in wijn voor de moderne professionele wijnproducenten en wederverkopers waarin innovatie, duurzaamheid en eerlijkheid hoog in het vaandel staan. 
 

Visie

Wij zien in de markt de behoefte om efficiënter en duurzamer te leven. De wijnhandel blijft aan het innoveren en daar zien we voor-lopende rol in. Onze wijnen zijn afkomstig van gerenommeerde wijnhuizen waar al jaar en dag met veel plezier en passie mooie zuivere wijnen worden gemaakt. Dit betekent Biologisch, Biologisch Dynamisch, CO2-neutraal en 'nature friendly' (sustainable).

Ook Fair Trade-wijnen zijn een belangrijk onderdeel van ons assortiment. Goed voor de natuur (Fair Trade-wijnen zijn veelal biologisch geteeld) en voor de mens. Wij zijn in het bezit van een Fair Trade Max Havelaar-licentie.
 

Van druif tot fuif

Wij zorgen ervoor, dat onze afnemers en wederverkopende partners er zeker van kunnen zijn, dat als de wijn via Intense Wines komt, zij er vanuit kunnen gaan dat de wijn als kwalitatief en lekker wordt ervaren naast het gegeven dat de wijn altijd een duurzaam karakter heeft. IntenseWines is een garantielabel voor lekkere en duurzame wijnen.

Waarom lid van De Duurzame Tafel?

Omdat je met gelijkgezinden met dezelfde missie en visie aan Tafel zit. Je kunt van elkaar eren en elkaar versterken. Op deze manier kunnen we samen de markt duurzamer maken.

Contactgegevens

IntenseWines
Graven 10a
7411 PH Deventer

Telefoon (0570) 54 65 02
Fax (087) 784 46 13

Contactpersoon

Janneke Rutten

E-mail j.rutten@intensewines.com
Telefoon (0570) 54 65 02
Janneke Rutten is oprichter, eigenaresse en directeur van IntenseWines.

Wij maken elkaar duurzaam

De Duurzame Tafel is een vereniging voor ondernemers en bestuurders die op een pragmatische manier willen leren over duurzaamheid. Door het organiseren van Tafelbijeenkomsten maken de leden ‘elkaar’ duurzaam: nieuwe inzichten, nieuwe denkkaders.
Meer over De Duurzame Tafel

Tafelnieuws

Meld je hier met je e-mailadres aan voor de nieuwsbrief van De Duurzame Tafel!

Lidmaatschap

Lid worden? In 2016 ben je al lid voor minder dan 1 euro per dag, 360 euro per jaar!