Logo De Duurzame Tafel
← Ledenoverzicht

Aannemersbedrijf W.J. Haafkes en Zonen B.V.

De bouwer van vandaag

Aannemersbedrijf W.J. Haafkes en Zonen bouwt vandaag aan uw toekomst.  Dat doen we vanuit Borculo, Deventer, Goor en Enschede voor zakelijke en particuliere opdrachtgevers in heel Nederland. Wij werken met  innovatieve bouwtechnieken zoals BIM (Bouw Informatie Model), SIM (Strategisch Inkoop Management) en LEAN (verspillingen uit een proces halen). Hierdoor kunnen wij 30% sneller bouwen, waardoor we 10% goedkoper zijn en dat is beter voor de opdrachtgever, maar ook voor alle samenwerkende partijen in een bouwproces. Wij investeren in bedrijfsmiddelen en in onze vakmensen. Zij investeren in u.
 

Het bouwen van vandaag

Om efficiënt en duurzaam te werken gebruikt Haafkes innovatieve bouwtechnieken en methodes. Zowel binnen onze organisatie als voor onze opdrachtgevers. Wij maken een vertaalslag van de methodes passend bij ons bedrijf. Daarnaast ontwikkelen we onze eigen methodes en adviseren we opdrachtgevers en partners over bijvoorbeeld efficiënt samenwerken en het vertalen van innovatieve ambities naar de praktijk. We zorgen ervoor dat we weten dat het werkt. Dat het onderdeel uitmaakt van ons vakmanschap. Zo houden we altijd uw doel voorop. Dat noemen wij: het bouwen van vandaag.
 

Onze specialisaties

Utiliteitsbouw – Woningbouw – Renovatie – Restauratie – Verbouw – Onderhoud – Service

Waarom lid van De Duurzame Tafel?

De bouwer van vandaag bouwt samen met u aan morgen!

Contactgegevens

Aannemersbedrijf W.J. Haafkes en Zonen B.V.
Wheedwarsweg 9
7471 GG Goor

Postbus 85
7470 AB Goor

Telefoon (0547) 28 50 00
Fax (0547) 28 50 01

Internet + sociale media

Contactpersoon

Lucas Haafkes

E-mail l.haafkes@haafkes.nl
Telefoon (0547) 28 50 27
Mobiel (06) 53 31 91 19
Directeur

Wij maken elkaar duurzaam

De Duurzame Tafel is een vereniging voor ondernemers en bestuurders die op een pragmatische manier willen leren over duurzaamheid. Door het organiseren van Tafelbijeenkomsten maken de leden ‘elkaar’ duurzaam: nieuwe inzichten, nieuwe denkkaders.
Meer over De Duurzame Tafel

Tafelnieuws

Meld je hier met je e-mailadres aan voor de nieuwsbrief van De Duurzame Tafel!

Lidmaatschap

Lid worden? In 2016 ben je al lid voor minder dan 1 euro per dag, 360 euro per jaar!