Logo De Duurzame Tafel
← Ledenoverzicht

Remwerk creatief ontwerp en webwerk

Mensen en organisaties blij maken met aantrekkelijke communicatiemiddelen. Zowel digitaal als op papier en andere materialen. Aantrekkelijk in de betekenis van zowel mooi vormgegeven als werkend voor het gestelde doel en voor de doelgroep(en).

Bij Remwerk vind je alles onder één dak. Er is bij Remwerk één contactpersoon, één aanspreekpunt. Hierin onderscheiden wij ons. Service staat hoog in het vaandel. Remwerk houdt je direct op de hoogte van de voortgang en is betrokken bij het proces. Remwerk ontwerpt samen met de opdrachtgever.

Ontwerp, ontwikkeling en beheer zijn processen die Remwerk samen met de opdrachtgever doorloopt. Hierdoor houdt de opdrachtgever de ingezette lijn in het vizier en kan er - waar nodig - worden bijgestuurd. Remwerk is sterk in het inleven in wat de klant doet en wil bereiken. De kracht ligt in het kunnen vertalen van wensen en doelen in effectieve communicatie. Bij Remwerk heb je een persoonlijk dossier, zodat je in de toekomst altijd terug kunt komen voor aanvullende opdrachten. Zo worden al jouw uitingen doorgezet in een constante, consistente lijn.

Door de vele jaren ervaring en kennis op het gebied van media adviseert Remwerk je op basis van de huidige trends en ontwikkelingen. Remwerk gebruikt de nieuwste technieken zodat je altijd een modern logo, huisstijl en/of website hebt. Remwerk richt zich op jouw doelgroep en verzorgt altijd op maat gemaakte concepten en producten.

Remwerk heeft direct bij de start van De Duurzame Tafel de rol van adviseur, projectmanager en (nu) beheerder op zich genomen. Centraal in de communicatie staan website, digitale nieuwsbrief en sociale media, en die zijn door Remwerk ontwikkeld/opgezet. Tenslotte adviseert Remwerk het verenigingsbestuur in nieuwe media en toepassing daarvan. 

Waarom lid van De Duurzame Tafel?

Remwerk stelt graag haar diensten en ervaring ter beschikking voor diverse maatschappelijk verantwoorde projecten. Projecten waarin Remwerk gelooft. De Duurzame Tafel past uitstekend in dit streven. Daarnaast zet Remwerk zich in voor duurzaam Speelgeluk en ondersteunt Remwerk projecten van Domeco, XA en Zwart Mul Groep.

Contactgegevens

Remwerk creatief ontwerp en webwerk
Emiclaerhof 212
3823 ES Amersfoort

Telefoon (033) 888 58 27

Contactpersoon

Remco de Waal

E-mail remco@remwerk.nl
Telefoon (033) 888 58 27
Mobiel (06) 53 29 95 20
Remco de Waal is eigenaar van Remwerk. Remco is de ontwerper van logo, huisstijl, drukwerk en webwerk van De Duurzame Tafel. Hij beheert ook de website en verzorgt de doorontwikkeling ervan.

Wij maken elkaar duurzaam

De Duurzame Tafel is een vereniging voor ondernemers en bestuurders die op een pragmatische manier willen leren over duurzaamheid. Door het organiseren van Tafelbijeenkomsten maken de leden ‘elkaar’ duurzaam: nieuwe inzichten, nieuwe denkkaders.
Meer over De Duurzame Tafel

Tafelnieuws

Meld je hier met je e-mailadres aan voor de nieuwsbrief van De Duurzame Tafel!

Lidmaatschap

Lid worden? In 2016 ben je al lid voor minder dan 1 euro per dag, 360 euro per jaar!