Logo De Duurzame Tafel
← Ledenoverzicht

Stichting CCI Boekelo

Eén van de grootste paardentopsportevenementen van Nederland. Dat is Military Boekelo - Enschede. Ieder jaar is het prachtige Twentse landschap het decor voor een aantal dagen presteren op hoog niveau. Uit de hele wereld komen top eventing deelnemers ruiters met hun paarden naar Oost Nederland om deel te nemen aan één van ’s werelds beste Military’s. Niet alleen voor de deelnemers is de Military een must. Ook bezoekers uit heel Nederland en buitenland reizen af naar Boekelo om te genieten van Topsport, Business & Pleasure.

Door de jaren heen is het evenement ook uitgegroeid tot het grootste business relatie-evenement van Nederland. Sponsoren ontvangen op de crosscountry zaterdag gezamenlijk meer dan 20.000 relaties. In de week voorafgaand is de Business Week van de Military met ongeveer 4.000 congresgangers en een dertigtal bijeenkomsten en symposia hét congrescentrum van Oost Nederland. De combinatie van al deze facetten maken Military Boekelo - Enschede tot een uniek evenement. 

Contactgegevens

Stichting CCI Boekelo
Stationsplein 1a
7511 JD Enschede

Postbus 535
7500 AM Enschede

Telefoon (053) 428 28 31
Fax (053) 428 28 51

Internet + sociale media

Contactpersoon

Robert Zandstra

E-mail r.zandstra@military-boekelo.nl
Telefoon (053) 428 28 31
Mobiel (06) 54 31 36 08
 

Wij maken elkaar duurzaam

De Duurzame Tafel is een vereniging voor ondernemers en bestuurders die op een pragmatische manier willen leren over duurzaamheid. Door het organiseren van Tafelbijeenkomsten maken de leden ‘elkaar’ duurzaam: nieuwe inzichten, nieuwe denkkaders.
Meer over De Duurzame Tafel

Tafelnieuws

Meld je hier met je e-mailadres aan voor de nieuwsbrief van De Duurzame Tafel!

Lidmaatschap

Lid worden? In 2016 ben je al lid voor minder dan 1 euro per dag, 360 euro per jaar!