Logo De Duurzame Tafel
← Ledenoverzicht

Outdoor Challenge Park

Outdoor Challenge Park is de thuisbasis van een enthousiast team van gediplomeerde instructeurs die als belangrijkst doel hebben u en onvergetelijke dag te laten beleven. Alles onder het motto Challenge by Choice: u stelt uw eigen grenzen vast. Onze instructeurs en de activiteiten bieden u de gelegenheid uw grenzen te ontdekken en misschien wel te verleggen. Vanzelfsprekend onder optimale veiligheidsomstandigheden.Outdoor Challenge Park ligt op het Hulsbeek, een 230 ha groot park met meren, bossen, vijvers en stranden en heeft een uniek concept op het gebied van buitensport door de relatie met natuur en duurzame energie. Het gebruik van natuurlijke en menselijke energie staat centraal bij onze activiteiten en het ontwerp van onze accommodaties is gebaseerd op de principes van duurzame bouw. Het gebouw en de uit Lapland afkomstige Tipi zorgen voor authentieke, sfeervolle en multifunctionele onderkomens. 

Waarom lid van De Duurzame Tafel?

Outdoor Challenge Park is milieuvoorbeeldbedrijf voor de provincie Overijssel en voldoet aan de voorwaarden die aan buitensportorganisaties gesteld worden, The Green Key. We beschouwen het als één van onze kerntaken om het milieu op en rond Outdoor Challenge Park te beschermen en te behouden.

Contactgegevens

Outdoor Challenge Park
Bornsedijk 105
7576 PG Oldenzaal

Telefoon (0541) 53 36 68
Fax (0541) 53 00 90

Internet + sociale media

Contactpersoon

William Segerink

E-mail william@outdoorchallengepark.nl
Telefoon (0541) 53 36 68
Mobiel (06) 23 45 87 49
 

Wij maken elkaar duurzaam

De Duurzame Tafel is een vereniging voor ondernemers en bestuurders die op een pragmatische manier willen leren over duurzaamheid. Door het organiseren van Tafelbijeenkomsten maken de leden ‘elkaar’ duurzaam: nieuwe inzichten, nieuwe denkkaders.
Meer over De Duurzame Tafel

Tafelnieuws

Meld je hier met je e-mailadres aan voor de nieuwsbrief van De Duurzame Tafel!

Lidmaatschap

Lid worden? In 2016 ben je al lid voor minder dan 1 euro per dag, 360 euro per jaar!