Logo De Duurzame Tafel
← Ledenoverzicht

Borger & Burghouts B.V.

Borger & Burghouts is specialist op het gebied van compliance management op de werkterreinen Milieu, Arbeidsomstandigheden en veiligheid. De grondleggers, ir. Hugo Borger en drs. Arthur Burghouts, startten de onderneming in 1993 als spin-off bedrijf van de Universiteit Twente.

De dienstverlening van B&B is grofweg te categoriseren in de volgende driedeling:
  • Inzicht: het identificeren van stakeholders en de (wettelijke) verplichtingen die voor de organisatie relevant zijn, en het structureel bijhouden van wijzigingen daarin;
  • Voldoen: het helpen voldoen aan de voor de organisatie relevante wensen en eisen die, al dan niet door een risicoanalyse, als relevant worden aangemerkt;
  • Borgen: het binnen de klantorganisatie zorgdragen voor het aantoonbaar en structureel borgen van naleving van de door de organisatie onderschreven vereisten.

Borger & Burghouts staat bekend om de praktische toegevoegde waarde die zij haar klanten biedt door inzet van gekwalificeerde adviseurs en het ter beschikking stellen van specifieke tools. 

Aanvullend op de eigen kennis en capaciteit beschikt Borger & Burghouts over een uitgebreid netwerk van specialisten die ingezet kunnen worden om (extra) meerwaarde bieden binnen de projecten die B&B uitvoert.

Waarom lid van De Duurzame Tafel?

Borger & Burghouts is altijd op zoek naar mogelijkheden om vorm en inhoud te geven aan duurzame ambities. Een van de initiatieven waarmee wij dat doen is De Duurzame Tafel Twente-Euregio. Wij zien dit als uitstekende kans om onze kennis en ervaring in te zetten en zodoende actief bij te dragen aan het verbinden van personen en organisaties. Zo geven wij weer invulling aan ons bedrijfsmotto: Duurzaam Beter!

Contactgegevens

Borger & Burghouts B.V.
Bisschopstraat 55
7513 AJ Enschede

Postbus 554
7500 AN Enschede

Telefoon (053) 480 70 80
Fax (053) 480 70 99

Internet + sociale media

Contactpersoon

Joost A.G. Baak

E-mail j.baak@benb.nl
Telefoon (053) 480 70 80
Mobiel (06) 51 23 36 09
Directeur/Partner van Borger & Burghouts

Wij maken elkaar duurzaam

De Duurzame Tafel is een vereniging voor ondernemers en bestuurders die op een pragmatische manier willen leren over duurzaamheid. Door het organiseren van Tafelbijeenkomsten maken de leden ‘elkaar’ duurzaam: nieuwe inzichten, nieuwe denkkaders.
Meer over De Duurzame Tafel

Tafelnieuws

Meld je hier met je e-mailadres aan voor de nieuwsbrief van De Duurzame Tafel!

Lidmaatschap

Lid worden? In 2016 ben je al lid voor minder dan 1 euro per dag, 360 euro per jaar!