Logo De Duurzame Tafel
← Ledenoverzicht

Ten Kate Huizinga accountants + belastingadviseurs

Ten Kate Huizinga is een middelgrote accountants- en adviesorganisatie. Met 200 betrokken medewerkers en vestigingen in Twente, de Achterhoek en Midden-Nederland, optimaliseren wij de financiële slagkracht van middelgrote en grote ondernemingen sinds 1947.Onze organisatie is een van de initiatiefnemers van de duurzame tafel Twente- Euregio. Deze is mede ontstaan als gevolg van het project MVO Nederland-Duitsland. Wij creëren in dit kader onder meer bewust wording bij onze relaties dat hier kansen liggen op het vlak van duurzaamheid. Strategisch advies en ook fiscale stimuleringsmaatregelen op dit onderwerp zijn zaken die wij met onze cliënten bespreken. Binnen deze tafel kunnen wij derhalve gezamenlijk zaken op dit gebied oppakken en stimuleren. Elkaar duurzaam maken. Dat geldt ook voor onze eigen organisatie.
 

Waarom lid van De Duurzame Tafel?

Onze organisatie is een van de initiatiefnemers van de duurzame tafel Twente- Euregio. Wij creëren in dit kader onder meer bewust wording bij onze relaties dat hier kansen liggen op het vlak van duurzaamheid. Binnen deze Tafel kunnen wij derhalve gezamenlijk zaken op dit gebied oppakken en stimuleren. Elkaar duurzaam maken.

Contactgegevens

Ten Kate Huizinga accountants + belastingadviseurs
Zuiderval 60
7543 EZ Enschede

Postbus 2323
7500 CH Enschede

Telefoon (088) 500 51 00

Internet + sociale media

Contactpersoon

Ralph Burink

E-mail r.burink@tenkatehuizinga.nl
Telefoon (088) 500 51 80
Partner binnen Ten Kate Huizinga

Wij maken elkaar duurzaam

De Duurzame Tafel is een vereniging voor ondernemers en bestuurders die op een pragmatische manier willen leren over duurzaamheid. Door het organiseren van Tafelbijeenkomsten maken de leden ‘elkaar’ duurzaam: nieuwe inzichten, nieuwe denkkaders.
Meer over De Duurzame Tafel

Tafelnieuws

Meld je hier met je e-mailadres aan voor de nieuwsbrief van De Duurzame Tafel!

Lidmaatschap

Lid worden? In 2016 ben je al lid voor minder dan 1 euro per dag, 360 euro per jaar!