Logo De Duurzame Tafel
← Ledenoverzicht

Sustainable Real Estate Media

De gebouwde omgeving is goed voor circa 30% van de uitstoot van CO2. Het is daarom van belang dat duurzaamheid van vastgoed hoog op de agenda wordt geplaatst en dat alle duurzame maatregelen ook in de praktijk worden toegepast. Bij Duurzaamheid behoren niet alleen duurzame oplossingen en maatregelen. Ook dient er rekening gehouden te worden met de economische levensduur, terugverdientijd en de technische levensduur.

Sustainable Real Estate Media beheert het kennisplatform Duurzaamvastgoed.com. Duurzaamvastgoed.com streeft er naar een platform te zijn waar alle stakeholders elkaar kunnen vinden, informatie met elkaar kunnen delen om zo samen de verduurzaming van bestaande en nieuw vastgoed te bevorderen.

Duurzaamvastgoed.com is een open en transparant online platform dat tracht alle partijen in het brede spectrum van duurzaam vastgoed bij elkaar te brengen en met actueel nieuws, dossiers en tools een startpunt te zijn voor de verduurzaming van de bouw en vastgoedwereld. Slechts een krappe 10% van het Nederlandse vastgoed kan enigszins duurzaam genoemd worden. Er ligt nog een enorme uitdaging, zeker in de huidige markt, dit percentage te verhogen.

Als platform staan wij open voor allerlei soorten vormen van samenwerking. Van een podium voor opiniemakers , de presentatie van nieuwe producten of projecten tot het samenbrengen en voorlichten van allerlei partijen in symposia, alles is mogelijk. Zo lang het maar een bijdrage levert aan de verduurzaming van de vastgoedkolom. Zonder uitvoerige samenwerking geen verduurzaming!

Waarom lid van De Duurzame Tafel?

Duurzaamvastgoed.com richt zich op alle takken van de vastgoedkolom en verduurzaming. De duurzame tafel is een uitgesproken kans om op een intieme wijze in contact te komen met kleine en grote, lokale partijen die wellicht een bijdrage kunnen leveren aan de missie van het platform.

Contactgegevens

Sustainable Real Estate Media
IJsselpolder 25
3991 HS Houten

Telefoon (06) 42 31 49 29

Internet + sociale media

Contactpersoon

Marc Hopman

E-mail mhopman@duurzaamvastgoed.com
Telefoon (06) 42 31 49 29
Marc is Founder & Redactielid

Wij maken elkaar duurzaam

De Duurzame Tafel is een vereniging voor ondernemers en bestuurders die op een pragmatische manier willen leren over duurzaamheid. Door het organiseren van Tafelbijeenkomsten maken de leden ‘elkaar’ duurzaam: nieuwe inzichten, nieuwe denkkaders.
Meer over De Duurzame Tafel

Tafelnieuws

Meld je hier met je e-mailadres aan voor de nieuwsbrief van De Duurzame Tafel!

Lidmaatschap

Lid worden? In 2016 ben je al lid voor minder dan 1 euro per dag, 360 euro per jaar!