Print anything, anytime, anywhere

XA Document Solutions is totaalleverancier van Xerox, het innovatiefste en duurzaamste merk in de branche van documentbeheersing. Met software, consultancy en de hardware van Xerox richten wij samen met onze klanten documentstromen slimmer in. Zo kan men altijd en overal bij de juiste informatie: op het scherm of op papier. Duurzaam voor organisatie en milieu.

Bij Managed Print Services (XPPS) neemt XA zelfs de volledige zorg van uw documentproces uit handen: hardware, software, onderhoud en verbruiksmaterialen. Gevolg: efficiency en kostenbesparing. De innovatieve ColorQube-serie met solid ink zorgt voor 25% kostenreductie in verbruiksmaterialen (casestudy bij ZMGroep in 2010) en tot 90% minder afval dan bij conventionele kleurenmultifunctionals.

XA gelooft in partnerships en de versterking van lokale sport. Zo zijn wij als sponsor betrokken bij V.V. IJsselmeervogels en V.V. Veenendaal. Samen met partners stimuleren we de wedstrijdzeilsport in Midden-Nederland met wedstrijdboot The NEXT, een zeilboot uit de Mumm-36 klasse.

Waarom lid van De Duurzame Tafel?

Vooruitgang staat centraal bij XA en Xerox. Duurzaamheid, slim omgaan met onze grondstoffen, vindt in onze visie haar oorsprong in innovatie. De technologische ontwikkelingen laten ons efficiënter werken: anything, anytime, anywhere. Xerox speelt daarin een belangrijk rol. Graag komen wij via De Duurzame Tafel in contact met andere innovatieve, duurzame ondernemers. Blijf in gesprek, deel kennis. Kijk voor meer informatie op www.xa.nl/duurzaam.

Contactgegevens

XA
Spacelab 1
3824 MR Amersfoort

Telefoon (033) 454 50 50

Internet + sociale media

Contactpersoon

Martijn Jansen

E-mail m.jansen@xa.nl
Telefoon (033) 454 50 50
Martijn is algemeen directeur van XA.

Wij maken elkaar duurzaam

De Duurzame Tafel is een vereniging voor ondernemers en bestuurders die op een pragmatische manier willen leren over duurzaamheid. Door het organiseren van Tafelbijeenkomsten maken de leden ‘elkaar’ duurzaam: nieuwe inzichten, nieuwe denkkaders.
Meer over De Duurzame Tafel

Tafelnieuws

Meld je hier met je e-mailadres aan voor de nieuwsbrief van De Duurzame Tafel!

Lidmaatschap

Lid worden? In 2016 ben je al lid voor minder dan 1 euro per dag, 360 euro per jaar!