Logo De Duurzame Tafel
← Ledenoverzicht

Rabobank Utrecht

Rabobank Utrecht is een coöperatieve bank die nauw verbonden is met haar werkgebied (de gemeenten Utrecht en Nieuwegein en het dorp Harmelen). Onze coöperatieve oorsprong en de daaruit voortvloeiende authenticiteit, hebben bewezen van onschatbare waarde te zijn. We zijn een betrokken bank, die voor onze klanten alle mogelijkheden onderzoekt om innovatieve en vernieuwende oplossingen verantwoord aan te bieden.

Wij werken vanuit het principe 'samen staan we sterker'. We willen klanten helpen bij het verwezenlijken van hun ambities. Wij zijn daarbij onderscheidend door een combinatie van onze coöperatieve grondslag en duurzaamheid. Duurzaamheid in onze interne bedrijfsvoering uiteraard, maar zeker ook in onze dienstverlening. Met verantwoorde en transparante producten, met kennis van de duurzaamheid issues in de verschillende bedrijfssectoren en met een focus op  duurzame relaties.

Wij zijn betrokken bij onze klanten, maar ook bij onze omgeving. Met sponsoring van sport en cultuur, maar ook met financiële ondersteuning van tal van sociaal maatschappelijke projecten. En we participeren in initiatieven gericht op versterking van de economische en sociale structuur.
 

Zie ook

Waarom lid van De Duurzame Tafel?

Rabobank wil als duurzame bank graag in contact komen ondernemers die duurzaamheid centraal stellen. Om kennis en ervaring te delen en om elkaar te inspireren.

Contactgegevens

Rabobank Utrecht
Beneluxlaan 31-33
3526 KK Utrecht

Postbus 223
3500 AE Utrecht

Telefoon (030) 287 87 87

Internet + sociale media

Contactpersoon

Theun Helms

E-mail T.Helms@utrecht.rabobank.nl
Telefoon (06) 20 43 68 71
 

Wij maken elkaar duurzaam

De Duurzame Tafel is een vereniging voor ondernemers en bestuurders die op een pragmatische manier willen leren over duurzaamheid. Door het organiseren van Tafelbijeenkomsten maken de leden ‘elkaar’ duurzaam: nieuwe inzichten, nieuwe denkkaders.
Meer over De Duurzame Tafel

Tafelnieuws

Meld je hier met je e-mailadres aan voor de nieuwsbrief van De Duurzame Tafel!

Lidmaatschap

Lid worden? In 2016 ben je al lid voor minder dan 1 euro per dag, 360 euro per jaar!