Logo De Duurzame Tafel
← Ledenoverzicht

De Gier Business Finance Law

De Gier Business Finance Law is een modern advocatenkantoor dat zich focust op Ondernemingsrecht en Financieel recht. En een kantoor dat hoogwaardig werk aflevert, vanuit een vertrouwensrol en als vaste sparringpartner voor haar cliënten: professionele ondernemingen, investeerders en beleggers.

Maar De Gier Business Finance Law is meer: het is ook een kantoor dat gestoeld is op een nieuw, vooruitstrevend concept van advocatuur bedrijven.

In dat concept werkt De Gier Business Finance Law maar voor een deel met eigen mensen. Daarnaast wordt gewerkt met een geselecteerd aantal externe specialisten: gespecialiseerde advocaten, notarissen, fiscalisten en accountants. Door deze structuur is er beschikking over meer dan 145 gekwalificeerde specialisten in binnen- en buitenland. En via dit netwerk worden ook alle andere relevante disciplines geleverd, zoals Arbeidsrecht, Vastgoedrecht e.d. Onder regie en begeleiding van De Gier Business Law en toepassing van haar kwaliteitsmaatstaven.

Onderscheidend bij dit alles is simpelweg de kwaliteit en de slagkracht van De Gier Business Finance Law. De advisering is ruimer dan alleen juridisch en te vergelijken met een 'juridisch commissaris'. De aanpak is gericht op toegevoegde waarde op strategisch en 'ondernemersvisie' niveau: wat zouden wij doen als wij in uw schoenen stonden?. We koppelen juridische kennis aan gezond verstand, ervaring en strategisch inzicht en een praktische aanpak.

Op deze manier levert De Gier Business Finance Law niet alleen goed werk af als hoogwaardig advocatenkantoor, maar vervult ze ook een regisseurs- en vertrouwensrol op een manier die verfrissend én nieuw is in de advocatuur.

Waarom lid van De Duurzame Tafel?

De Gier Business Finance Law hecht vanuit haar principes aan een verantwoord gebruik van natuurlijke hulpbronnen en belasting van de environment. Dat alles is immers niet van ons: we hebben het in bruikleen. De Gier Business Finance Law wil haar onderneming zoveel mogelijk drijven op een wijze die daarmee rekening houdt. Ook bij het selecteren van haar cliënten. Eén van de manieren om aan die uitgangspunten invulling te geven, is het lidmaatschap van de Duurzame Tafel.

Contactgegevens

De Gier Business Finance Law
Maliebaan 70
3581 CV Utrecht

Telefoon (030) 23 15 708
Fax (030) 23 15 847

Internet + sociale media

Contactpersoon

Adriaan de Gier

E-mail degier@degierbfl.com
Telefoon (030) 23 15 708
Mobiel (06) 51 10 10 06
Adriaan de Gier is oprichter en directeur van De Gier Business Finance Law. Als advocaat is hij voor een groot aantal cliënten ook de persoon, die daadwerkelijk en persoonlijk de juridische begeleiding verleent.

Wij maken elkaar duurzaam

De Duurzame Tafel is een vereniging voor ondernemers en bestuurders die op een pragmatische manier willen leren over duurzaamheid. Door het organiseren van Tafelbijeenkomsten maken de leden ‘elkaar’ duurzaam: nieuwe inzichten, nieuwe denkkaders.
Meer over De Duurzame Tafel

Tafelnieuws

Meld je hier met je e-mailadres aan voor de nieuwsbrief van De Duurzame Tafel!

Lidmaatschap

Lid worden? In 2016 ben je al lid voor minder dan 1 euro per dag, 360 euro per jaar!