Logo De Duurzame Tafel
← Ledenoverzicht

Zwart Mul Accountants en adviseurs

Zwart Mul Accountants en adviseurs maakt onderdeel uit van ZMGroep. ZMGroep is vandaag de dag uitgegroeid tot een full service financiële dienstverlener. Vanuit Baarn bedienen zo'n 50 medewerkers onze relaties op het gebied van accountancy en (fiscaal) advies, administraties, bedrijfsovernames, personele zaken en duurzaamheid.

ZMGroep bestaat uit de volgende onderdelen:
  1. Zwart Mul Accountants en adviseurs
  2. Coralis Ondernemende consultants
  3. Peopleprofs Personele zaken

Door deze bundeling van expertises bieden wij een integraal advies teneinde duurzame relaties te ontwikkelen.

De accountants en adviseurs van Zwart Mul ondersteunen MKB-ondernemingen op financieel, economisch en bedrijfskundig gebied. Door een nauwe samenwerking met de overige onderdelen zijn wij in staat relaties continue te voorzien van passend advies.

Tevens is Zwart Mul initiator van MKBduurzaam. MKBduurzaam meet, rapporteert en adviseert MKB-ondernemingen op het gebied van duurzaam en strategisch ondernemen. MKBduurzaam werkt hierbij met name vanuit de GRI-methodiek welke toepasbaar is gemaakt voor MKB-ondernemingen.

Peopleprofs is een totaal dienstverlener op het gebied van personele zaken. Specialisten die binnen dit vakgebied zijn opgeleid, helpen MKB-ondernemingen te ontzorgen. Hierbij richt Peopleprofs zich op salarisverwerking, HR-dienstverlening, werving en selectie en detachering.

Coralis Ondernemende consultants richt zich op overnamebegeleiding, herstructurering, bedrijfswaardering, financieringsaanvragen, zakelijke conflictbemiddeling en het begeleiden van familiebedrijven bij bedrijfsoverdracht. Dit doen zij op een pragmatische, hands-on wijze.

ZMGroep biedt relaties een duurzaam dienstenaanbod wat zich constant aanpast aan de veranderende wensen en eisen van haar klanten. Benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem voor een vrijblijvend gesprek contact op met Richard van den Heuvel.

Waarom lid van De Duurzame Tafel?

De Zwart Mul Groep heeft sinds 2008 duurzaamheid geïntegreerd in haar organisatie. Binnen het MKB is de Zwart Mul Groep hier koploper in. Door het lidmaatschap van De Duurzame Tafel willen wij graag onze ervaringen delen met organisaties die aan de vooravond staan duurzaamheid te integreren in de dagelijkse bedrijfsprocessen.

Contactgegevens

Zwart Mul Accountants en adviseurs
Eemnesserweg 18-20-24
3741 GA Baarn

Postbus 461
3740 AL Baarn

Telefoon (035) 528 01 00

Contactpersoon

Richard van den Heuvel

E-mail r.van.den.heuvel@zmgroep.nl
Telefoon (035) 528 01 00
Richard van den Heuvel is Partner bij ZMGroep.

Wij maken elkaar duurzaam

De Duurzame Tafel is een vereniging voor ondernemers en bestuurders die op een pragmatische manier willen leren over duurzaamheid. Door het organiseren van Tafelbijeenkomsten maken de leden ‘elkaar’ duurzaam: nieuwe inzichten, nieuwe denkkaders.
Meer over De Duurzame Tafel

Tafelnieuws

Meld je hier met je e-mailadres aan voor de nieuwsbrief van De Duurzame Tafel!

Lidmaatschap

Lid worden? In 2016 ben je al lid voor minder dan 1 euro per dag, 360 euro per jaar!