Logo De Duurzame Tafel
← Laatste nieuws

21 januari 2016

Ontdek de nieuwste hergebruikte kleden van LeoxxDe opvallende collectie duurzame karpetten van REused van lid Leoxx is uitgebreid met spannende nieuwe kleden van bamboe, leerresten en andere stoere materialen.

Leoxx geeft je alle vrijheid om op een duurzame manier creatief te zijn met vloeren. De opvallende collectie van REused leent zich daar uitstekend voor dankzij het verrassende materiaalgebruik, van restanten jeans tot fietsbanden. De REused collectie is uitgebreid met de vloerkleden Bamboo Blue, Dark nights van leerresten, de wollen Tie dye en Felted Herringbone en twee nieuwe varianten in de Jeans serie. Stuk voor stuk robuust en kleurrijk. De kleden voegen een extra dimensie toe aan een ruimte, of je ze nu gebruikt op de vloer of aan de wand. Tegelijkertijd verminder je de ecologische voetafdruk. Je maakt echt verschil zowel qua stijl als qua duurzaamheid met REused, een parel uit onze collectie inspirerende kwaliteitsvloeren.

Klik hier voor brochure en collectie.
 

Reageer op dit nieuwsbericht

Naam
Reactie
Hoe heet het dier met een slurf?

Wij maken elkaar duurzaam

De Duurzame Tafel is een vereniging voor ondernemers en bestuurders die op een pragmatische manier willen leren over duurzaamheid. Door het organiseren van Tafelbijeenkomsten maken de leden ‘elkaar’ duurzaam: nieuwe inzichten, nieuwe denkkaders.
Meer over De Duurzame Tafel

Tafelnieuws

Meld je hier met je e-mailadres aan voor de nieuwsbrief van De Duurzame Tafel!

Lidmaatschap

Lid worden? In 2016 ben je al lid voor minder dan 1 euro per dag, 360 euro per jaar!