Logo De Duurzame Tafel
← Laatste nieuws

23 januari 2015

Ledendiner 22 januari 2015: proeven van DuurzaamheidWaren we in december nog op bezoek bij de eigenaar en architect van een hypermodern kantorenecosysteem in Utrecht, op 22 januari gingen we terug in de tijd en waren we te gast in Slot Zeist bij Adriaan Derksen voor het jaarlijkse ledendiner.Sinds 1 november is ons lid The Attention Group pandbewaarder van deze prachtige locatie. In de stijlkamers hebben we genoten van een biologisch walking dinner en de bijzondere wijnen van Janneke Rutten van IntenseWines (ook lid).

De twee Duurzame Tafelleden hebben aangekondigd te gaan samenwerken, onder andere bij de uitrol van de rosé van Domaine Tropez in Nederland. Wij mochten alvast voorproeven… Adriaan Derksen heeft ons rondgeleid in het slot, dat oorspronkelijk werd gebouwd voor een bastaard-Oranje met de illustere naam Willem Adriaan. Een teken?Daan Hoogenboom vertelde over de komende tafelbijeenkomsten: de ALV, Pastoe, Duurzaam Financieren, een bezoek aan de Zuidas, Military Boekelo (Duurzaamheidspaviljoen en Crosscountry) en Zorginnovatie. Twente zal nog een aantal evenementen aan de kalender toevoegen. Het was een fantastische avond. Janneke, Adriaan en team, hartelijk dank!Reageer op dit nieuwsbericht

Naam
Reactie
Wat is het tegenovergestelde van zwart?

Wij maken elkaar duurzaam

De Duurzame Tafel is een vereniging voor ondernemers en bestuurders die op een pragmatische manier willen leren over duurzaamheid. Door het organiseren van Tafelbijeenkomsten maken de leden ‘elkaar’ duurzaam: nieuwe inzichten, nieuwe denkkaders.
Meer over De Duurzame Tafel

Tafelnieuws

Meld je hier met je e-mailadres aan voor de nieuwsbrief van De Duurzame Tafel!

Lidmaatschap

Lid worden? In 2016 ben je al lid voor minder dan 1 euro per dag, 360 euro per jaar!