Logo De Duurzame Tafel
← Laatste nieuws

19 januari 2015

Win je eigen horecaplek in Serre MariŽnhof met Hart & Ziel wedstrijdDe MariŽnhof in Amersfoort komt met een ludieke prijsvraag waarmee bedenkers van het beste horecaconcept een eigen plek in de MariŽnhof kunnen winnen. Met de prijs geeft de MariŽnhof startende en ervaren ondernemers de kans op een vliegende start door een startkapitaal en twee jaar lang kosteloos de Serre van het eeuwenoude klooster beschikbaar te stellen.

Informatie opvragen voor de wedstrijd kan via www.hartenzielprijs.marienhof.nl.

Om in aanmerking te komen voor de prijs moeten de deelnemers hun creatieve concept insturen. Aan de hand van een aantal beoordelingscriteria selecteert een professionele vakjury 10 inzendingen. Zij moeten vervolgens een concreet businessplan schrijven. Op basis daarvan kiest de jury drie genomineerden. Aan hen de uitdaging om tijdens de finale op vrijdag 15 mei 2015 hun plan te pitchen voor jury en publiek en vragen te beantwoorden van de jury. Ook inwoners van Amersfoort kunnen stemmen. Hun stem wordt meegewogen in de beoordeling van de jury.

Startkapitaal en twee jaar vrij gebruik van Serre

Na afloop van de pitchpresentaties maakt de voorzitter van de jury de winnaar bekend. Hij of zij krijgt vervolgens twee jaar lang de Serre met aansluitend terras tot zijn of haar beschikking en een beduidend startkapitaal om het horecaconcept te realiseren. Daarnaast wordt de winnaar de eerste 2 jaar intensief gecoacht door de juryleden.

Uitzonderlijke plek om droom te realiseren

Met de Hart & Ziel prijs willen de nieuwe pandbewaarders van de MariŽnhof enthousiaste ondernemers de kans geven om hun droom te realiseren. Pieter Aalbers: Ēde MariŽnhof is een uitzonderlijke plek waar we ons met hart en ziel inzetten om het onze gasten naar de zin te maken. De locatie biedt tal van mogelijkheden voor congressen, vergaderingen en evenementen. Het voordeel van de Serre is dat deze een eigen ingang en terras heeft. Mede daardoor leent het zich uitstekend om er een op zichzelf staande gelegenheid te creŽren, binnen de muren van het klooster.Ē

Professionele jury

De jury van de Hart & Ziel prijs bestaat uit: Wim Wiersma (eigenaar W.O.W.-wines), Carla Schenk (PR-adviseur), Ivan Vierbergen (Allround accountant en adviseur), Arjan de Boer (Managing Partner Food Inspiration), Jesse Smits (Eigenaar Back to the brand), Bert van Wede (Directeur Leerbedrijven en bedrijfsmatige ontwikkeling bij MBO Amersfoort), Kim van Velzen (Social media strateeg) en pandbewaarders van de MariŽnhof en tevens voorzitters van de jury, Pieter Aalbers en Adriaan Derksen.

Informatie opvragen kan via www.hartenzielprijs.marienhof.nl.
Uiterste inschrijfdatum is 6 februari 2015.


Over de MariŽnhof

De MariŽnhof is een van de locaties van ons lid The Attention Group. De MariŽnhof is met haar rijke historie een zeer uitzonderlijke vergader- en evenementenlocatie, gelegen in hartje Amersfoort. Zakelijk en modern gaan in dit eeuwenoude klooster perfect samen door haar klassieke stijl en monumentale charme. De MariŽnhof is met haar vele ruimtes geschikt voor alle soorten evenementen tot maar liefst 600 personen.


Reageer op dit nieuwsbericht

Naam
Reactie
Hoeveel is 2 keer 2?

Wij maken elkaar duurzaam

De Duurzame Tafel is een vereniging voor ondernemers en bestuurders die op een pragmatische manier willen leren over duurzaamheid. Door het organiseren van Tafelbijeenkomsten maken de leden Ďelkaarí duurzaam: nieuwe inzichten, nieuwe denkkaders.
Meer over De Duurzame Tafel

Tafelnieuws

Meld je hier met je e-mailadres aan voor de nieuwsbrief van De Duurzame Tafel!

Lidmaatschap

Lid worden? In 2016 ben je al lid voor minder dan 1 euro per dag, 360 euro per jaar!