Logo De Duurzame Tafel
← Laatste nieuws

12 april 2014

Het succes van duurzaam ondernemen groot succesOp donderdag 10 april organiseerde de Duurzame Tafel Twente-Euregio de eerste bijeenkomst van het jaar 2014. Locatie van deze bijeenkomst was de kort daarvoor door Koning Willem-Alexander geopende The Gallery op het terrein van Universiteit Twente.

De afwezigheid van gastspreker Paul Linders van Universiteit Twente werd ruimschoots goed gemaakt door het enthousiasmerende verhaal van Bas van der Geest, duurzaam ondernemer pur sang.

Bas van der Geest, eigenaar van Gebr. Van der Geest Schilder- en vastgoedonderhoud, nam de aanwezigen mee naar zijn wereld, die van de duurzame verf. Bas is eigenaar van Rolsma Verven, een ontwikkelaar en producent van verf gebaseerd op lijnolie. Bas gaf sprekende voorbeelden uit de praktijk van de strijd die hij als duurzaam ondernemer heeft moeten voeren en nog steeds voert. Gelukkig kon hij ook veel successen met ons delen die hij heeft kunnen bereiken als gevolg van zijn duurzame bedrijfsstrategie.

Opvallend was hoe herkenbaar het verhaal van Bas was voor de aanwezigen in de zaal. Ieder kan zich een voorstelling maken of herkent zelf de 'ups' en 'downs' van het voeren van een duurzame onderneming. Tijdens de afsluitende borrel werden ervaringen uit de praktijk verder gedeeld en duurzame contacten gelegd. Een bijzonder succesvolle start van weer een jaar Duurzame Tafel!


Reageer op dit nieuwsbericht

Naam
Reactie
Wat is het tegenovergestelde van zwart?

Wij maken elkaar duurzaam

De Duurzame Tafel is een vereniging voor ondernemers en bestuurders die op een pragmatische manier willen leren over duurzaamheid. Door het organiseren van Tafelbijeenkomsten maken de leden ‘elkaar’ duurzaam: nieuwe inzichten, nieuwe denkkaders.
Meer over De Duurzame Tafel

Tafelnieuws

Meld je hier met je e-mailadres aan voor de nieuwsbrief van De Duurzame Tafel!

Lidmaatschap

Lid worden? In 2016 ben je al lid voor minder dan 1 euro per dag, 360 euro per jaar!