Logo De Duurzame Tafel
← Laatste nieuws

6 januari 2014

Op een duurzaam 2014!2014 wordt een bijzonder jaar voor De Duurzame Tafel. Naast de tafel in Utrecht wordt een tweede tafel opgericht in Twente-Euregio. Nederlandse en Duitse organisaties als Ten Kate Huizinga, Borger & Burghouts, Johma, Military Boekelo, DNL Business, H4 Mobility en Intense Wines hebben zich al aan dit nieuwe initiatief gecommitteerd.

Met deze twee tafels blijft De Duurzame Tafel dus een lokaal verankerde organisatie, met tafels waar de leden elkaar kennen. Wel hebben we met het oprichtingsbestuur van de tafel Twente-Euregio afgesproken dat de leden elkaars bijeenkomsten mogen bezoeken: de agenda voor 2014 wordt dus twee keer zo vol met inspirerende en leerzame Tafelbijeenkomsten in het midden en oosten van het land, en de omgeving van het Duitse Gronau. De agendas van beide tafels worden op elkaar afgestemd. 

Ook dit jaar zijn wij weer benieuwd naar de mooie evenementen die onze leden gaan organiseren. De uitnodiging door Maaike van der Sluis voor een rondleiding en sigarenproeverij bij hun familiebedrijf De Olifant in Kampen staat al op de agenda, ook hebben zich alweer een aantal sprekers gemeld De agenda bepalen we samen: wij maken elkaar duurzaam. Schroom dus niet!

Het bestuur heft graag het glas op een duurzaam 2014. 
Laten we er samen wat moois van maken!

Daan Hoogenboom
Reacties op dit nieuwsbericht

M13 personeelsmanagement Enschede op 16-01-2014 14:44

Ik ben naar de bijeenkomst op de Military geweest. Wat is het programma van deze regio het komende jaar?
Ik tref het nog niet aan op deze site!

Monique van der Geest
info@m13personeelsmanagement.nl

Reageer op dit nieuwsbericht

Naam
Reactie
Hoeveel is 4 plus 3?

Wij maken elkaar duurzaam

De Duurzame Tafel is een vereniging voor ondernemers en bestuurders die op een pragmatische manier willen leren over duurzaamheid. Door het organiseren van Tafelbijeenkomsten maken de leden elkaar duurzaam: nieuwe inzichten, nieuwe denkkaders.
Meer over De Duurzame Tafel

Tafelnieuws

Meld je hier met je e-mailadres aan voor de nieuwsbrief van De Duurzame Tafel!

Lidmaatschap

Lid worden? In 2016 ben je al lid voor minder dan 1 euro per dag, 360 euro per jaar!