Logo De Duurzame Tafel
← Laatste nieuws

11 oktober 2013

Grenzen over! Kick-off De Duurzame Tafel Twente-EuregioIn het Duurzaamheidspaviljoen van de Military Boekelo was op donderdag 10 oktober, de Dag van de Duurzaamheid, de officile aftrap van De Duurzame Tafel Twente-Euregio. De nieuwe tafel is een initiatief van Ten Kate Huizinga, Borger & Burghouts en DNL Business.

Tijdens een eerste tafelbijeenkomst waren de ongeveer 25 leden van de nieuwe tafel en een tiental genteresseerden aanwezig. Robert Zandstra, voorzitter van de Military Boekelo en lid van De Duurzame Tafel Twente-Euregio vertelde over de duurzame ambities van zijn topsportevenement.


Daan Hoogenboom, landelijk voorzitter en voorzitter van De Duurzame Tafel Utrecht (foto hierboven), ging dieper in op de pragmatische aanpak van De Tafel en het grensoverschreidende karakter: leren van andere sectoren, elkaar duurzaam maken en zowel richting het oosten als het westen de grens over.


De bedoeling is dat de leden van de landelijke tafels elkaars evenementen kunnen bezoeken en de jaaragenda op elkaar wordt afgestemd. Joost Baak (Borger & Burghouts), Ralph Burink (Ten Kate Huizinga) en Johannes Reef (DNL Business) gingen nader in op de agendainvulling duurzame evenementen die door de leden worden bepaald en door de leden worden georganiseerd.De Duurzame Tafel Twente-Euregio heeft leden uit Nederland en Duitsland. De Tafel is zaterdag 12 oktober n van de gastheren van het Duurzaamheidspaviljoen van de Military Boekelo.


Reageer op dit nieuwsbericht

Naam
Reactie
Wat is het tegenovergestelde van zwart?

Wij maken elkaar duurzaam

De Duurzame Tafel is een vereniging voor ondernemers en bestuurders die op een pragmatische manier willen leren over duurzaamheid. Door het organiseren van Tafelbijeenkomsten maken de leden elkaar duurzaam: nieuwe inzichten, nieuwe denkkaders.
Meer over De Duurzame Tafel

Tafelnieuws

Meld je hier met je e-mailadres aan voor de nieuwsbrief van De Duurzame Tafel!

Lidmaatschap

Lid worden? In 2016 ben je al lid voor minder dan 1 euro per dag, 360 euro per jaar!