Logo De Duurzame Tafel
← Laatste nieuws

24 april 2013

Partnerovereenkomst Xcellent en XA: volledige ontzorging van ICT en documentbeheersingXA Document Solutions en Xcellent ICT Groep tekenden op 15 april 2013 een exclusieve partnerovereenkomst. Het partnership staat garant voor volledige ontzorging op het gebied van ICT en documentbeheersing: werkplekondersteuning, software, hardware en cloudoplossingen.

Niels van den Akker, directeur van Xcellent: het is een verdieping van onze services: van de ontwikkeling van een document op een mobile device of achter het bureau, het verrijken, opslaan en managen van een document tot de fysieke productie ervan. Onze proposities passen naadloos. Samen bieden we een enorme meerwaarde voor onze klanten.

Professionals worden partners

XA, premium partner van Xerox en Xcellent ICT Groep, delen hetzelfde dna. We gaan actief op zoek naar de juiste strategie voor onze klant. De daadwerkelijke vraag doorgronden en zo komen tot de juiste oplossing. zegt Martijn Jansen, algemeen directeur van XA. Dat kan slimmer door professionals in ICT n professionals in documentbeheersing samen naar het volledige proces te laten kijken. Zo kan het efficinter, duurzamer en, niet onbelangrijk, goedkoper: Total Cost of Ownership staat hierbij centraal.

Concrete samenwerking

XA en Xcellent kunnen vanaf nu samen aan de slag voor hun klanten. Van den Akker van Xcellent: concreet kunnen we nu de invulling van outsourcing van ICT volledig maken: tot aan de productie van het fysieke document of de verwerking van het fysieke document, bijvoorbeeld het inscannen van een factuur. Jansen van XA vervolgt: de voorkant, de kern en de achterkant. Het volledige proces rond de productie, verrijking en verwerking van informatie. Ons softwarepakket XA-Ware scant en herkent bijvoorbeeld alle binnenkomende document- en poststromen en verwerkt inkoopfacturen volledig geautomatiseerd. In het digitale archiveringssysteem worden deze documenten veilig opgeborgen en teruggevonden. Dit soort innovaties willen we koppelen aan de knowhow van Xcellent. De komende periode zullen Xcellent en XA hun klanten nader informeren over de voordelen van deze samenwerking. Je kunt je voorstellen dat er bij onze ICT-clinten direct wordt gekeken naar het documentvraagstuk en bij de klanten van XA wordt meegekeken wat er verbeterd kan worden aan de kern van de ICT zegt Niels van den Akker. We geloven allebei in concepten zoals Managed Print Services en Cloudcomputing en worden hierbij ondersteund door Microsoft en Xerox. Deze kunnen we door de samenwerking verdiepen. De synergievoordelen zijn talrijk.

Duurzame Tafel

Xcellent en XA zijn lid van De Duurzame Tafel, een netwerk van toonaangevende koplopers in duurzaamheid.


Reageer op dit nieuwsbericht

Naam
Reactie
Hoeveel is 2 keer 2?

Wij maken elkaar duurzaam

De Duurzame Tafel is een vereniging voor ondernemers en bestuurders die op een pragmatische manier willen leren over duurzaamheid. Door het organiseren van Tafelbijeenkomsten maken de leden elkaar duurzaam: nieuwe inzichten, nieuwe denkkaders.
Meer over De Duurzame Tafel

Tafelnieuws

Meld je hier met je e-mailadres aan voor de nieuwsbrief van De Duurzame Tafel!

Lidmaatschap

Lid worden? In 2016 ben je al lid voor minder dan 1 euro per dag, 360 euro per jaar!