Logo De Duurzame Tafel
← Laatste nieuws

1 november 2012

Goed bestuur in het MKB - geen hogere wiskundeDe belangstelling voor goed bestuur in het MKB neemt toe. Dat wordt veroorzaakt door een verschillende zaken die de druk op de bedrijfsvoering doen toenemen.

Over “corporate governance” zijn bibliotheken volgeschreven. Gek genoeg is dat voor “entrepeneurial governance” gericht op het MKB veel minder het geval. Zeker gezien het feit dat het MKB de belangrijkste pijler onder de Nederlandse economie en groeikracht is. Dit wordt nog versterkt door het feit dat grote corporates steeds meer opereren als een vloot van grote en kleine MKB bedrijven. Nog een extra reden voor het belang van goed bestuur in het MKB.

Dit is de inleiding van de whitepaper 'Goed bestuur in het MKB' van de Ondernemende commissaris. Download de gehele whitepaper alsmede een checklist voor installeren van Raad van Advies op de website van de Ondernemende commissaris.


Reageer op dit nieuwsbericht

Naam
Reactie
Hoeveel is 2 keer 2?

Wij maken elkaar duurzaam

De Duurzame Tafel is een vereniging voor ondernemers en bestuurders die op een pragmatische manier willen leren over duurzaamheid. Door het organiseren van Tafelbijeenkomsten maken de leden ‘elkaar’ duurzaam: nieuwe inzichten, nieuwe denkkaders.
Meer over De Duurzame Tafel

Tafelnieuws

Meld je hier met je e-mailadres aan voor de nieuwsbrief van De Duurzame Tafel!

Lidmaatschap

Lid worden? In 2016 ben je al lid voor minder dan 1 euro per dag, 360 euro per jaar!