Logo De Duurzame Tafel
← Laatste nieuws

23 november 2012

Proeven van duurzaamheid: ledendiner 2012Donderdagavond 22 november waren de leden van De Duurzame Tafel te gast in de keuken van Grand Catering in Nieuwegein. Op het menu: proeven van duurzaamheid, Hollandse pot met een twist.

Genieten van soep van tuinerwtjes met gerookte vis, draadjesvlees, buikspek van de Lindenhof met zuurkool, wild en wentelteefjes. Heerlijke biologische wijnen, lokale producten met een verhaal en geanimeerde gesprekken.

Meer dan geslaagd: een nieuwe traditie! Dank Adriaan Derksen en team voor de uitstekende organisatie en de goede huiselijke sfeer.

Helaas kon spreker Eric van Veluwen, duurzaam entrepreneur, om persoonlijk omstandigheden niet aanwezig zijn. Eric zal spreken bij een volgende evenement.

Zie ook de foto-impressie van het Ledendiner op 22 november 2012Reacties op dit nieuwsbericht

Wouter Bink op 23-11-2012 18:49

Wat een leuk event en hoe goed dat je een unieke proefbeleving krijgt door anders en met name regionaal in te kopen! Voor herhaling vatbaar.

Reageer op dit nieuwsbericht

Naam
Reactie
Welke kleur heeft de bovenste balk van de Nederlandse vlag?

Wij maken elkaar duurzaam

De Duurzame Tafel is een vereniging voor ondernemers en bestuurders die op een pragmatische manier willen leren over duurzaamheid. Door het organiseren van Tafelbijeenkomsten maken de leden ‘elkaar’ duurzaam: nieuwe inzichten, nieuwe denkkaders.
Meer over De Duurzame Tafel

Tafelnieuws

Meld je hier met je e-mailadres aan voor de nieuwsbrief van De Duurzame Tafel!

Lidmaatschap

Lid worden? In 2016 ben je al lid voor minder dan 1 euro per dag, 360 euro per jaar!