Logo De Duurzame Tafel
← Laatste nieuws

1 november 2012

(Foto-)impressie rondleiding Rabobank NederlandZeer succesvol bezoek aan het nieuwe bestuurscentrum van de Rabobank. Ruim 30 enthousiaste deelnemers aan de rondleiding.

Sinds twee jaar is de Utrechtse skyline verrijkt met de verrekijker, het nieuwe bestuurscentrum van de Rabobank.

Op een vloeroppervlakte van 56.000 vierkante meter en tot een hoogte van 105 meter (7 meter lager dan de Dom) werken 6500 medewerkers van de bank volledig unplugged, zonder eigen werkplek. Uitgaande van een bezettingsgraag van 0,60 betekent het dat hier dagelijks 3300 medewerkers aan de slag gaan.

Een toonbeeld voor Het Nieuwe Werken. Bijzonder aan het gebouw zijn de kunstcollectie en de invulling van de verschillende interieurarchitecten zoals NEXT en Richard Hutten.

De Rabobank nodigde De Duurzame Tafel uit om kennis te maken met dit innovatieve, duurzame gebouw. Na afloop was er een borrel in Cafe Habour.

Zie ook de foto-impressie van de Rondleiding bij Rabobank Nederland op 31 oktober 2012

Reageer op dit nieuwsbericht

Naam
Reactie
Hoeveel is 4 plus 3?

Wij maken elkaar duurzaam

De Duurzame Tafel is een vereniging voor ondernemers en bestuurders die op een pragmatische manier willen leren over duurzaamheid. Door het organiseren van Tafelbijeenkomsten maken de leden elkaar duurzaam: nieuwe inzichten, nieuwe denkkaders.
Meer over De Duurzame Tafel

Tafelnieuws

Meld je hier met je e-mailadres aan voor de nieuwsbrief van De Duurzame Tafel!

Lidmaatschap

Lid worden? In 2016 ben je al lid voor minder dan 1 euro per dag, 360 euro per jaar!