Logo De Duurzame Tafel
← Laatste nieuws

1 september 2012

Huizen met een verhaal: hightech en ambachtTafellid duurzame projectontwikkelaar Domeco brengt binnenkort 7 duurzame villa’s in verkoop: De Kristallen van Bantal.

De Nederlands-Marokkaanse architect Samir Bantal (1977) ontwikkelde ‘huizen met een verhaal’: energiezuinig en volledig gebouwd van Fins massiefhout (zelfs de daken). Het bijzondere ontwerp zorgt voor de perfecte positie van de zonnepanelen en goede lichttoetreding. De gelijkvloerse villa maakt ‘een leven lang wonen’ mogelijk.

Naast high-techoplossingen bij de duurzame installatie is er ook veel aandacht voor het ambacht. De Kampense Meestersmid Sven de Lang maakt de toegangshekken. Houtwerk Hattem, de enige Nederlandse meubelmakerij die het proces begeleidt van boom tot meubel, zal naar ontwerp van Samir Bantal een keuken maken van iepenhout uit de Noordoostpolder. Een puur en eerlijk huis!

Reageer op dit nieuwsbericht

Naam
Reactie
Hoe heet het dier met een slurf?

Wij maken elkaar duurzaam

De Duurzame Tafel is een vereniging voor ondernemers en bestuurders die op een pragmatische manier willen leren over duurzaamheid. Door het organiseren van Tafelbijeenkomsten maken de leden ‘elkaar’ duurzaam: nieuwe inzichten, nieuwe denkkaders.
Meer over De Duurzame Tafel

Tafelnieuws

Meld je hier met je e-mailadres aan voor de nieuwsbrief van De Duurzame Tafel!

Lidmaatschap

Lid worden? In 2016 ben je al lid voor minder dan 1 euro per dag, 360 euro per jaar!