Logo De Duurzame Tafel

Over ons

De Duurzame Tafel is een vereniging voor ondernemers en bestuurders die op een pragmatische manier willen leren over duurzaamheid. Door het organiseren van Tafelbijeenkomsten zoals workshops en presentaties maken de leden van De Duurzame Tafel ‘elkaar’ duurzaam: nieuwe inzichten, nieuwe denkkaders.

Duurzaamheid gaat in onze visie veel verder dan zonnepanelen en elektrische auto’s. We zoomen in op de kracht van familiebedrijven, op biologische voeding, de marketing van duurzaamheid, duurzame innovatie en maatschappelijke betrokkenheid. Er zijn, en worden, Tafelbijeenkomsten georganiseerd over goed bestuur, ambachtelijke bedrijven, Het Nieuwe Werken en het financieren van duurzaamheid.

Slimme innovaties en bewustwording leveren vaak financiële én maatschappelijk verantwoorde besparingen op. Dat nemen we na een Tafelbijeenkomst vaak mee: inspiratie en ‘tips and tricks’ die direct zijn toe te passen in de eigen organisatie.

Leden van De Duurzame Tafel zijn heel verschillend: van éénpitters tot multinationale bedrijven. Wat wij delen is het vertrouwen in een mooie, duurzame toekomst!

Neem contact met ons op als u graag meer informatie wilt ontvangen en/of een Tafelbijeenkomst wilt bijwonen.

Wij maken elkaar duurzaam

De Duurzame Tafel is een vereniging voor ondernemers en bestuurders die op een pragmatische manier willen leren over duurzaamheid. Door het organiseren van Tafelbijeenkomsten maken de leden ‘elkaar’ duurzaam: nieuwe inzichten, nieuwe denkkaders.
Meer over De Duurzame Tafel

Tafelnieuws

Meld je hier met je e-mailadres aan voor de nieuwsbrief van De Duurzame Tafel!

Lidmaatschap

Lid worden? In 2016 ben je al lid voor minder dan 1 euro per dag, 360 euro per jaar!